Waarom Australië bij ons boeken?

Ervaring uit de 1ste hand voor elke bestemming!    Praat met Christel , onze vakantie-expert voor Australië  route ideeën, plaatsjes om te ontdekken en logies op maat.

Eyre Penninsula, een nog onbekend stukje Australië. Althans voor de meesten. Onbekend maar puur én buiten de gebaande paden. Misschien wel het best bewaarde geheim van Australië!

Het avontuur start  met een “REX” vlucht vanuit Adelaide naar Port Lincoln. Een klein propeller vliegtuig brengt je in minder dan een uur naar dit prachtige schiereiland. Vanuit de lucht krijg je al een glimp mee van de eindeloze kustlijnen die dit gebied te bieden heeft.

Met een kopje koffie in de hand aanschouw je hoe het wildlife naar de drinkputten komt. Wat een fantastische start van de dag.

Je rijdt door de woestijn, langs grille rotsformaties en over zoutvlaktes. Je voelt je hier één worden met de natuur om s’avonds te genieten van de zonsondergang bij Gawler.

Doorrijden naar de kust en duiken met witte haaien. Heel  bijzonder, is dat deze beangstigende beesten aangetrokken worden met muziek. Muziek! Maar doordat de haaien niet met aas aangetrokken worden aanschouw je ze juist op een hele mooie en gracieuze manier. Een indrukwekkende ervaring om nooit te vergeten.

Bij Baird Bay snorkelen met zeehondjes en om het wildlife avontuur compleet te maken, sluit je af reis af met een picknick met heerlijke wijnen, tussen de ‘manna gum trees’ die vol zitten met wilde koala’s. Australischer dan dit wordt het niet!

Laatste nieuws

Aurora Borealis

Aurora Borealis  – de mooiste plekken om het noorderlicht te zien! Aurora Borealis, het noorderlicht, is een van de meest