Corporate Traveler – Services

Reisexperts in uw vakgebied

Uw zakenreis is GEEN doe – het–zelf pakket! Wanneer uw bedrijf internationaal zaken doet, is reizen een belangrijk onderdeel. Travel Plus boekt voor u een zorgeloze reis en u zorgt voor goede zaken. Wij verzorgen uw reisprogramma met de beste expertise en de essentiële diensten die passen bij uw unieke zakelijke behoeften. Wij zijn de reisexperts in alle aspecten van roterende werknemers, crewreizen en personeel. Travel Plus Business klaar voor de juiste ‘Take Off’. Gewoonweg efficiënter en zelfs voordeliger! Buitengewone reizen én service, voorafgaand, tijdens en na de reis, dat is waar wij voor staan.

Rapportage

Rapportering zoals u dat wenst via Management Informatie Systeem: Waardevolle managementinformatie en controle over de travel expenses van uw organisatie. U weet waarschijnlijk wel hoeveel uw bedrijf per jaar aan zakenreizen besteedt. Maar weet u ook op welke bestemmingen uw organisatie het meeste vliegt, wat de gemiddelde ticketprijs is en welke medewerker het vaakst vliegt of de hoogste kosten maakt?

Het is slechts een greep uit de informatie die we u kunnen geven. Ons uitgebreide management informatie systeem geeft u een zeer gedetailleerd beeld van het reisgedrag van uw organisatie.

Ook leveren wij u een CO2 rapportage als u dat wenst. Samen analyseren we de gegevens om te kijken of we uw reisbudget efficiënter kunnen inzetten.

Door middel van overzichtelijke rapporten brengen wij voor u de bestedingen in kaart. U kunt zelf aangeven hoe vaak u deze rapportages wilt ontvangen.

Corporate spaarprogramma’s

Één van de vele voordelen van regelmatig reizen, is dat u kunt deelnemen aan diverse spaarprogramma’s. U kunt op persoonlijk niveau sparen met frequent flyer kaarten, maar ook als bedrijf kunt u punten sparen door deel te nemen aan één van de corporate loyaliteitsprogramma’s. Nog mooier: u kunt zelfs dubbel sparen door privé spaarsystemen en corporate spaarprogramma’s naast elkaar te benutten!

De volgende maatschappijen hebben corporate spaarprogramma’s: Star Alliance – Benefit Points,  KLM bluebizBritish Airways (On Business), Emirates (Business Rewards), Etihad (BusinessConnect), Finnair (Corporate Programme), Qatar Airways (Beyond Business) en Turkish Airlines (Corporate Club)

De beste keuze voor iedere P.A of Manager

Wanneer wij u mogen verwelkomen als klant ontvangt u een eigen account met een vast contactpersoon. Wij bieden 24/7/365 topservice voor zowel de reiziger als de boeker. Wij werken al heel vele jaren op het hoogste niveau en weten wat nodig is voor een vlekkeloze business trip. Trips van A tot Z geregeld. De mogelijkheden waarin wij onze rol vervullen zijn divers….

Een Chauffeur Service voor transfers vanaf verschillende luchthavens. Accomodaties, geschikte locaties voor lunch en diner zijn maar enkele voorbeelden waarin wij van dienst kunnen zijn.

Business Travel is moeilijk te managen vanaf grote afstand zonder betrouwbare partners en leveranciers in het buitenland. Wij zijn er dan ook om kwaliteit te garanderen in verschillende landen en tijdzones. Controle op elk aspect van de reis kan in de hoogste mate worden gegarandeerd met betrouwbare partners, korte lijntjes en goede software.

Loyalty booker Bent u een P.A. of een executive assistent? Vraag dan naar ons loyalty programma waarbij bestedingen worden omgezet in punten. Deze punten kunt u inwisselen voor de verschillende diensten die wij aanbieden.