Travel info

Voor u op reis gaat is het belangrijk een aantal zaken te regelen.

Heeft u bijvoorbeeld een visum of speciale vaccinaties nodig voor het land waar u naartoe reist? Of wilt u alvast een huurauto regelen, informatie hebben over de regels rondom (hand)bagage, deelnemen aan corporate spaarprogramma’s of meer weten over andere reisgerelateerde zaken?

Van en naar de luchthaven

Wij boeken deze service graag voor u bij.

  • Boek uw treinkaartje(s)
  • Privétransfer naar de luchthaven
  • Op uw verzoek regelen we voor u een privétransfer naar de luchthaven. Ook indien u zelf het transport regelt, dan kunt u bij ons terecht voor het reserveren van een hotel of parkeerplaats op de luchthaven
  • Autoverhuur

Autoverhuur

Op de plaats van bestemming een auto huren is een kostbare en tijdrovende aangelegenheid. Het reist een stuk relaxter als dit al voor u geregeld is. Travel plus werkt samen met Sunny Cars.

Via onderstaand reserveringssysteem heeft u een goed overzicht van de beschikbare auto’s en bijbehorende tarieven.Uiteraard kunnen wij u ook het regelen van de autohuur uit handen nemen.

Visum

Voor al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Als reiziger bent u zelf verantwoordelijk om over de juiste grensdocumenten te beschikken. In onze offertes wordt altijd aangegeven of er een visum of een andere vorm van een reistoestemming vereist is voor de aangevraagde bestemming(en).

Wij werken samen met https://visumbuitenland.be ,  waar u eenvoudig online uw visum kunt aanvragen.

Reizen naar Amerika en Canada

Wanneer u naar Amerika reist, bent u verplicht om uzelf te registreren bij de Amerikaanse overheid onder het ESTA programma (Electronic System for Travel Authorization). Dit is een manier van de Amerikaanse regering om reizigers naar de VS vooraf te registreren. U dient dit tenminste 72 uur voor vertrek te doen. Zonder ESTA autorisatie mag u niet aan boord van een vlucht naar Amerika.

De kosten voor het aanvragen hiervan bedragen $14,00. Direct aanvragen https://esta.cbp.dhs.gov/

Ook voor het reizen naar Canada zonder visum heeft u een verplichte reistoestemming nodig, een zogenoemde eTA Canada (electronic Travel Authorisation). 

Vraag je toeristenvisum ruimschoots op tijd aan! Voor vele bestemmingen kan je dit direct online doen op; https://www.evisumservice.be/

Vaccinatie

Zeker wanneer u langer in het buitenland verblijft, raden wij u aan te controleren of u bepaalde vaccinaties en/of malariatabletten nodig heeft. Vraag ernaar bij onze reisadviseurs!

Brussels Airport – VIP service

Wilt u rustig en in luxe uw reis beginnen? Dan biedt Brussels Airport VIP service u de meest exclusieve manier van reizen. U heeft privacy, rust en persoonlijke service, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij u reist. Doordat het VIP Centre gescheiden is van de terminal, gaat de hectiek volledig langs u heen. U kunt rustig ontspannen of werken in een privé lounge en genieten van het food en beverage aanbod.

https://www.brusselsairport.be/nl/passengers/at-the-airport/services/overview/lounges

Regels handbagage en ruimbagage

Wat gaat er mee in uw handbagage en wat stopt u in uw koffer? Het is daarbij belangrijk rekening te houden met de internationale regels. Lees hier alles over de handbagage- en ruimbagage regels:

https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/luggage-restrictions/index_nl.ht

Maaltijden en stoelreserveringen

Wij kunnen een speciale maaltijd voor u regelen in het vliegtuig, mits u de vluchten via ons heeft geboekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vegetarische maaltijd. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan tijdig aan ons door, zodat wij dit bij de luchtvaartmaatschappij voor u kunnen regelen.

Indien u de vluchten bij ons heeft geboekt, dan reserveren wij, indien mogelijk, automatisch stoelen voor u in het vliegtuig. Het verschilt per luchtvaartmaatschappij of een stoelreservering mogelijk is en wanneer. Mocht u speciale wensen hebben voor uw stoelreservering, bijvoorbeeld een gang- of raamplaats, voor of achterin het vliegtuig, dan kunt u dat aan ons doorgeven.

Menu

Contactgegevens
Ons Adres

Travel Plus
Verviersstraat 2
2000 Antwerpen

Business Travel
Group & Incentive travel / MICE
Holiday & Leisure
Accounting