Corporate Traveler – Booking tool

Online booking  tool voor uw bedrijf U bent iemand die zelf graag de touwtjes in handen heeft? Met de overzichtelijke online booking tool van Travel Plus zoekt, vergelijkt en boekt u gemakkelijk vluchten, accommodaties, huurauto’s, taxis en internationale treinen. Op ieder moment, waar ook ter wereld, en altijd de scherpste deal.

Stel zelf uw zakenreis samen, maar weet dat u ook kunt bouwen op de kennis en ervaring van onze Business Travel Agents.

5 redenen waarom de Travel Plus online booking tool geschikt is voor uw bedrijf!

  1. Dag en nacht, wereldwijd, de mogelijkheid om uw zakenreis te organiseren.
  2. Toegankelijk via deskop, tablet en smartphone
  3. Keuze uit het grootste aanbod vliegtickets, hotels, autohuur, taxi’s en internationale treinen.Airlines in één oogopslag (Alle beschikbare luchtvaartmaatschappijen & vluchtmogelijkheden, inclusief lowcost airlines als Ryanair en easyJet). Alle treinverbindingen zowel nationaal als  internationale treinen zoals de Thalys en Eurostar. Hotels wereldwijd;  Keuze uit miljoenen accommodaties. Taxi’s en huurauto’sVervoer van en naar de luchthaven . Vervoer naar een geplande meeting? 
  4. Niet ingewikkeld en  gebruiksvriendelijk voor iedereen.
  5. In één oogopslag zichtbaar waar alle medewerkers zich wereldwijd bevinden.

Onze Corporate Travel Advisor gaat met u in gesprek en levert vervolgens een op maat gemaakte online tool met integratie van uw travel policy en de approval regels van welke personen binnen uw bedrijf mogen reizen en wie daar goedkeuring voor moet geven. U kan verder ook  aangeven tegen welke tarieven en voorwaarden iemand mag reizen en in welke klasse men mag vliegen of treinen.  

Met de uitgebreide duty of care mogelijkheden is uw zorgplicht ook perfect op orde.  In één oogopslag heeft u inzicht  waar ter wereld uw medewerkers zich bevinden en of er eventuele veiligheid- of reisbeperkingen gelden voor de desbetreffende bestemming.

Toegang op alle devices én app: Dashboard met real-time reserveringsdetails, aangevuld met informatie over de bestemming (weer, telefooncodes, event gids, enzovoort). Bovendien kunt u uw reisgegevens via de tool in uw agenda plaatsen. Dit is handig voor uzelf, maar ook voor het thuisfront.

Wij sturen u de link automatisch per e-mail mee met uw reisbevestiging.

Wilt u weten wat onze online booking tool voor uw organisatie kan betekenen?