Partner met karakter

Travel Plus –Uw reisspecialist Sinds de start van Travel Plus in 1991 is onze missie even simpel als krachtig: u laten genieten van een onbezorgde en waardevolle reiservaring op maat met oog voor kwaliteit, authenticiteit, duurzaamheid én zekerheid. Uw reisspecialist voor alle zakenreizen, want al het regelwerk wordt uit handen genomen door uw persoonlijke Travel Designer. Omdat u steeds door dezelfde contactpersoon wordt geholpen, kunnen wij efficiënt inspelen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

U kan altijd op Travel Plus terugvallen  als u uw reis noodgedwongen moet afbreken, als uw vlucht is vertraagd of als er onverhoopt iets anders mis gaat tijdens de reis? Travel Plus zorgt ervoor dat u veilig en zorgeloos kunt genieten. Onze ideeën en realisaties bieden u vooral  inspiratie voor uw volgende reis.

Uw “boutique” reisspecialist Of u nu op zoek bent naar een natuurbestemming,  cultuur wil opsnuiven, kiest voor een onbezorgde rondreis met het hele gezin of een fijn verblijf met z’n tweeën in een sfeervol boutiquehotel. Travel Plus ontwerpt uw individuele reis of luxe vakantie en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering hiervan.  

Luxe zit ‘m wat ons betreft niet in het aantal sterren van uw hotel of de grootte van uw privé-zwembad. Luxe zit hem in het waarborgen van uw wensen en voorkeuren , uw privacy, rust en ontspanning, een authentieke gastvrijheid, een fijne keuken, waardevolle ontmoetingen, aangenaam comfort en een ongedwongen sfeer. 

Je hebt luxe vakanties, en je hebt exclusieve vakanties. Tot onze exclusieve vakanties of reizen rekenen wij reizen waarbij u niet alleen uw eigen privé-chauffeur heeft, maar onderweg ook overnacht in tophotels en dineert in vermaarde restaurants. Of denk aan die pareltjes van boutique hotels die met veel liefde en oog voor detail zijn ingericht door de eigenaars en waar u een oprechte en ongekende service geniet.

Ook exclusief zijn onze kleinschalige hotels die tot de absolute wereldtop behoren en onze sfeervolle safari-lodges waar exclusiviteit en oprechte aandacht een vanzelfsprekendheid zijn.

Zakelijk reizen zonder zorgen, want als u zakelijk reist wil u zich enkel focussen op het succes van uw reisdoel.

Menu

Contactgegevens
Ons Adres

Travel Plus
Verviersstraat 2
2000 Antwerpen

Business Travel
Group & Incentive travel / MICE
Holiday & Leisure
Accounting