Kerst & Winterreizen

Voor het winterseizoen hebben wij voor u een aanbod aan winterreizen in Italië, Noorwegen, Zwitserland, Marokko, Finland, Ijsland, Zweeds Lapland en Canada in petto.

Een aanbod winterreizen met verblijf in sfeervolle hotels of lodges, natuurhotels  of designhotels. In Zwitserland hebben wij boutique hotels en luxe wintersport chalets met als u wenst kok(s) en housekeeping voor een onbezorgde sneeuwvakantie.   Verder hebben wij winterexperiences in Noorwegen en Lapland met diverse mogelijkheden voor noorderlichtreizen in Bodo, Lapland of op de Lofoten. Noorderlicht safari(s) en walvistocht of activiteiten zoals husky safari’s, sneeuwscootertochten, en ijsvissen.  

Voorbeeldreizen

  • Fins Lapland in luxe lodge / private wilderness lodge
  • Zweeds Lapland in luxe design lodge / boutique eco-resort
  • Luxe chalets Lapland / Zwitserland
  • Complete Winterreis zuid&zuidwest IJsland
  • IJsland experience
  • Eilandverblijf Arctisch Noorwegen

IJsland

Iedereen kent de Golden Circle in IJsland en de vele attracties die je daar kan spotten zoals watervallen, geothermische gebieden en warmwaterbronnen maar je kan nog heel wat andere unieke activiteiten toevoegen aan die lijst. Maak een groot onbekend avontuur van je IJsland roadtrip   en krijg een grote variëteit aan prachtige landschappen te zien zonder dat je ook maar een levende ziel tegen het lijf loopt. Wij zorgen voor de plekjes en het juiste materiaal om echt op avontuur over rivieren te trekken, recht de wildernis in.

Svalbard, de ideale plek  om wilde dieren en de ruwe natuur te ervaren zoals ze echt is!

Plan en denk goed na vooraleer je naar Svalbard trekt want in de winter is er echt zo goed als geen zonlicht. Aan het begin van het winterseizoen kan je er wel nog het noorderlicht zien!

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd