Alles voor uw reis onder 1 dak

Waarom zou u bij Travel Plus boeken?

 1. Tijd goed besteed: Wat ons drijft bij Travel Plus is onze niet aflatende ambitie om uit te blinken in service en ons oprechte verlangen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 
 2. Inzicht: Het begrijpen van de passies, waarden en visie van onze klanten is de sleutel tot alles wat volgt.  We luisteren goed naar onze gasten om er 100% zeker van te zijn dat de ervaring die we creëren overeenkomt met hun ideeën en verwachtingen.
 3. Gedetailleerde planning: Het combineren van uw wensen met onze connecties en knowhow zorgt voor een optimaal resultaat.  We zijn meedogenloos in onze aandacht voor details en we verkennen en onderzoeken voortdurend nieuwe mogelijkheden.
 4. Flexibele uitvoering: Met een team van zorgvuldig gekozen experts op elk gebied, die aan al uw wensen voldoen, zorgen we voor een naadloze uitvoering terwijl we de flexibiliteit bieden om ons onderweg aan te passen aan uw wensen.
 5. Ervaring uit de 1ste hand voor elke bestemming! Travel Plus is een familiebedrijf met een wereldwijd bereik en een toekomstvisie. Ons team organiseert zakelijke & particuliere luxe reizen van A tot Z. Ons Travel Management biedt ondersteuning voor de actieve en veeleisende zakenreiziger. Van individu tot grotere reisdelegaties.
 6. Vertrouwen: Al meer dan 35  jaar krijgen wij het vertrouwen van KMO’s, grote  corporates en multinationals om zakenreizen tot in de puntjes te regelen. Bij ons kunt u terecht voor op maat gemaakte reizen, naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Dit houdt in dat al onze reizen worden samengesteld op basis van úw wensen. U staat bij ons centraal en wij doen er alles aan om u van onvergetelijke reiservaringen te voorzien. Wij zorgen dat het u tijdens het reizen aan niets ontbreekt. Aan elk detail denken wij. Zodat u zowel als zaken – als particuliere reiziger kan ontspannen en genieten.

Het Travel Plus team en … een nog onbekend plekje.

Niets is ons te gek

Travel Plus specialiseert zich in maatwerk reizen waarbij we met onze reizigers in dialoog gaan om  de reis-van-hun-leven samen te stellen.  Een bewuste keuze omdat we er van overtuigd zijn dat enkel een grondige terreinkennis uit de eerste hand onze reizigers een onvergetelijke ervaring bezorgt.

Onze reizen zijn het resultaat van meer dan 35 jaar reizen en verblijven op de meest exclusieve plekjes en locaties. 

Als Travel Plus reiziger kan je actief mee denken hoe we je reis invullen of  kan je je laten verrassen door onze suggesties. Wij stellen onze ervaring en terreinkennis heel graag ter beschikking.

Travel Plus is gespecialiseerd

 • in het assisteren en plannen van reizen met dat tikkeltje extra voor zowel de veeleisende  zakenreiziger als particulier.
 • in bekende merkreizen dichtbij tot maatwerk van exotische bestemmingen tot Antartica 
 • in huwelijksreizen, vitaliserende gezondheidsreizen tot VIP & luxe reizen –cruises & vervoer
 • in alle aspecten van roterende werknemers, crewreizen en personeel
 • in niche reizen met limousines, privéjets, ’s werelds beste   exclusieve restaurants en high class hotels
Menu

Contactgegevens
Ons Adres

Travel Plus
Verviersstraat 2
2000 Antwerpen

Business Travel
Group & Incentive travel / MICE
Holiday & Leisure
Accounting