Corporate Traveler

Op reis voor zaken, privé of allebei? –  Travel Plus meerwaarde

Ervaring Dankzij onze ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige reizen bent u als klant  er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch Bij Travel Plus geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen! Onze reisdesigners zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap.

Kennis Op bestemmingen waar wij de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij onze geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Grensverleggende service Travel Plus opent deuren die voor andere gesloten blijven en zorgt  voor op maat gemaakte reisoplossingen en handige extra’s voor uw zakenreizen. Bij groep- en incentivereizen, familie – en leisure reizen zorgen wij voor een verbluffende sfeer met onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt.

Exclusiviteit Omdat wij net wat verder gaan als de andere aanbieders vindt je bij ons ook een behoorlijk aantal verrassende bestemmingen die je niet zou verwachten! Maar waarvan wij weten dat ze absoluut de moeite waard zijn! En daarmee drukken we ons nog voorzichtig uit. We gaan graag voor u aan de slag om uw wensen en eisen te overtreffen.