Holiday & Leisure Travel

Specialist in exclusieve reizen!

Persoonlijke benadering – Unieke bestemmingen – Lokale beleving – Alles tot in de puntjes verzorgd

Na al het harde werken, is het tijd voor ontspanning. Vakantie is dé manier om tot rust te komen en het werk even te doen vergeten. Naast uw zakenreis kunt u ook uw privé vakantie aan ons uitbesteden. Als u op zoek bent naar een reis die afwijkt van het reguliere aanbod, dan zit u bij Travel Plus op het juiste adres! 

Niet alleen de werkwijze van Travel Plus is uniek. Ook het aanbod en de geboden activiteiten! Met Travel Plus bezoek je niet enkel toeristische plekjes, maar ontdek je onbekende toplocaties en verborgen pareltjes. Je verzamelt onvergetelijke herinneringen. Dat is mogelijk door de vaste verbondenheid van onze travel designers met de bestemming die ze je aanbieden . Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Travel Plus Leisure is ons allround kwaliteitsreisbureau waar u terecht kunt voor vakanties van bekende merken als Seabourn, Club Med, Gallia, TransEurope,Tui, Pegase, Travel Sensations, Odysseus, Imagine, VIP,  Anders dan Anders, Starclippers, Silverjet, Ponant, Hapag Lloyd, …. , voor treinvakanties en pretparken van Europapark tot Disney … Sunny Cars, en veel meer!

Reisideeën nodig? Wij presenteren graag een aantal voorbeeldreizen die wij voor u kunnen verzorgen en  mogelijkheden voor een zorgeloze en onvergetelijke reiservaring.

We love

  • Boutique Hotels / Resorts / Charme hotels/ Beach Hideaways & luxe hotels zoals Bulgari & Aman Resorts
  • Luxe individuele rondreizen, safari’s, city experience, honeymoon, golfreizen, wellnessreizen, multigeneration,
  • Specials: van Orient Express tot Santiago de Compostella, van Disney … tot Japan, wereldcruises…

Travel Plus: jouw persoonlijke specialist in verre reizen: China – Japan – Mongolië – Australië – Nieuw -Zeeland – Jamaica – Zuid-Afrika – Mauritius – Thailand – Dubai – Rwanda – Botswana – Namibië – Zambia – Madagaskar – India – Uganda…

Paaseiland

Maatwerk

Onze reizen worden op maat geheel naar wens gemaakt. Al onze maatwerk reizen zijn tevens uit te breiden met privé vluchten, transfers per luxe taxi en meer.

Reisexpert

Wij zijn expert in het organiseren van exclusieve reizen wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uniek netwerk. Travel Plus is hét reisbureau voor de beste luxe en exclusieve reizen op maat wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring in de reisbranche en met een groot wereldwijd netwerk kunnen wij je altijd voorzien van het beste reisadvies.

> 35 jaar ervaring in de reisbranche

> 125 +bestemmingen

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
shutterstock_188470535 - klein

Specials : Van idee tot droomreis

Het is onze missie om uw dromen tot leven te brengen. Vraag vandaag nog reisadvies op maat aan!