Holiday & Leisure travel services

Persoonlijke benadering – Unieke bestemmingen – Lokale beleving – Alles tot in de puntjes verzorgd

Niet alleen de werkwijze van Travel Plus is uniek. Ook het aanbod en de geboden activiteiten! Met Travel Plus bezoek je niet enkel toeristische plekjes, maar ontdek je onbekende toplocaties en verborgen pareltjes. Je ervaart rust, comfort en het echte lokale van je bestemming en verzamelt onvergetelijke herinneringen. Dat is mogelijk door de vaste verbondenheid van onze travel designers met de bestemming die ze je aanbieden . Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw luxe reis tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken?  .

Travel Plus altijd bereikbaar

Wanneer u een tot in de puntjes verzorgde luxe reis maakt is het erg prettig dat u, in geval van nood, ons 24/7 kunt bellen. Als u boekt bij Travel Plus krijgt u ons noodnummer. Indien u ons buiten kantoortijden dringend nodig heeft, krijgt u altijd één van onze eigen medewerkers te spreken. Wij werken niet met een callcenter. Wij bieden u een persoonlijke aanpak en service. Hierdoor kunnen wij u direct en adequaat helpen.

Reisideeën nodig? Wij presenteren graag een aantal voorbeeldreizen die wij voor u kunnen verzorgen.

Bhutan – China – Japan – Mongolië – Australië – Nieuw-Zeeland – Jamaica  – Zuid – Afrika – Mauritius – Thailand – Dubai – Botswana – Namibië – Zambia – Madagaskar – Uganda

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw luxe reis tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken?

Mail of bel ons voor een uitgebreid advies.

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd