Vip Leisure Travel

VIP Travel – Private Flights  – Wereldwijd Vervoer – Culinair

U wil een reis waar het u aan niets ontbreekt. U wilt reizen als een VIP,  met private jet, luxe vervoer, exclusieve restaurants en high class hotels? Bijzondere locaties, charmante villa’s en resorts, prachtige eilanden. Of wat dacht u van culinaire hoogstandjes, limousineservice, uiterst comfortabele vluchten of een privé jet?

VIP Travel plus organiseert uw reis van A tot Z, op en top geregeld, met alles erop en eraan ! Wij gaan voor een unieke ervaring en creëren samen met u  dé reis die al uw wensen omvat, zodat u kunt genieten en volledig kunt relaxen. Echt reizen in luxe begint natuurlijk vanuit Brussels Airport Diamond Lounges of eender welk VIP center op elke mogelijke luchthaven . En ook  dat regelen onze enthousiaste medewerkers van VIP Travel Plus

Vip private jet charter Wilt u reizen in échte luxe? Dan is een private jet het ultieme vervoersmiddel voor u en uw medereizigers. Met een privéjet kiest u de tijd van vertrek, het type vliegtuig, de luchthaven waar u vertrekt en de luchthaven van aankomst. Zelfs het diner dat u aan boord krijgt kunt u zelf bepalen. Laat de overvolle luchthavens en lange wachtrijen voor de douane achter u. Begin uw luxe reis ontspannen in uw privé vliegtuig. Snel en gemakkelijk aan boord, waarbij de bemanning uw bagage en de veiligheidsprocedures overneemt.

VIP wereldwijd vervoer Niets is ons te gek. Helicopter, luxe taxi, limousines, privéjets, … Profiteer van onze VIP full service dienstverlening en ontdek de mogelijkheden van een chauffeur service, het boeken van een prive jet of het huren van een helikopter.

Vip culinair Dineren kan één van de hoogtepunten van uw reis zijn. Ontdek op iedere bestemming de culinaire tradities in de beste lokale restaurants of geniet culinair in toprestaurants met uw favoriete keuken. De medewerkers van VIP Travel regelen voor u een reservering in de meest exclusieve restaurants ter wereld.

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd