Business Travel

Travel Plus de juiste Take–Off voor een geslaagde zakenreis

Zakenreizen op maat: Travel plus kent U!   

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten! Een perfect geregelde zakenreis organiseren wij met veel expertise en veel plezier voor u.

Bij Travel Plus zit u in goede handen want onze travel designers regelen uw business trip op maat tegen de scherpste prijzen.

Wat vooral hierin belangrijk is: wij kennen u! Precies omdat wij uw wensen kennen, kunnen we actief met u meedenken en verrassende oplossingen en ideeën aanreiken. Wij kennen het reizigersprofiel van de medewerkers en onthouden op welke plek deze het liefst zitten in een vliegtuig, of welke vliegmaatschappij hun voorkeur draagt en wat de andere wensen zijn. Dat is onze persoonlijke aanpak. U hoeft niet telkens opnieuw alle informatie aan te reiken.

Basiszaken die wij standaard voor u regelen zijn de perfecte aansluitingen, vervoer ter plaatse (taxi, huurauto, trein, ferry) en natuurlijk de beste accommodaties. 

Het kostenplaatje van een volledig verzorgde zakenreis is een uitermate belangrijk aspect.

Bij Travel Plus plukt u als klant de vruchten van al onze samenwerkingen en vergaande afspraken met onze nationale en internationale partners.

Dit betekent heel wat Business Travel voordeel voor uw bedrijf, want u krijgt betere prijzen door onze excellente  loyaliteitsprogramma´s en internationaal netwerk.

Vertel ons uw wensen en budget en onze enthousiaste medewerkers doen u een passend en vooral verrassend voorstel

Other travel services that might interest you

TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd
shutterstock_188470535 - klein

Specials : Van idee tot droomreis

Het is onze missie om uw dromen tot leven te brengen. Vraag vandaag nog reisadvies op maat aan!