VIP Travel Plus

Uw reizen op en top geregeld!

VIP travel is een niche in de reisindustrie die Travel Plus beheerst. Het vereist ervaring en kennis om in dit segment op het hoogste niveau te opereren. Travel Plus investeert in haar mensen en haar exclusieve partnerhips om de beleving op de gasten over te dragen. Ons VIP Travel Plus team is hierin gespecialiseerd en begrijpt als geen ander de markt en de cliënt.

Wij worden ingeschakeld door corporates, celebrities, overheid, diplomaten, families…

Ontstressen, Ontspannen, op en top genieten,  … U wil een reis waar het u aan niets ontbreekt.   Bijzondere locaties, charmante villa’s zoals … , Resorts zoals Aman , ydilische eilanden luxe cruises, culinaire hoogstandjes, limousineservice, uiterst comfortabele vluchten of privé jet.

Dineren kan één van de hoogtepunten van uw reis zijn. Ontdek op iedere bestemming de culinaire tradities in de beste lokale restaurants of geniet culinair in toprestaurants met uw favoriete keuken. De medewerkers van VIP Travel plus regelen voor u een reservering in de meest exclusieve restaurants ter wereld.

Profiteer van onze full service dienstverlening en ontdek de mogelijkheden van een chauffeur service, het boeken van een prive jet of het huren van een helikopter.

Onze deskundige medewerkers staan garant voor unieke ervaringen  en creëren dé reis die al uw wensen omvat en uw  verwachtingen overtreft! 

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd