Business Travel Services

Travel Plus staat voor totale transparantie in zakenreizen. Wij bieden u inzicht op drie niveaus:

 1. Inzicht in tarieven van tickets en hotels
  1. Wij geven u het inzicht in processen, tarieven en afspraken met onze leveranciers. Hierdoor weet u waar verborgen kosten kunnen zitten. Ook helpen wij u om besparingen te realiseren door te kiezen voor voordelige tarieven en door op een doordachte manier in te kopen.
 2. Kosten dienstverlening Travel Plus
  1. Opbouw van onze fee: we hanteren geen opslagen en u krijgt volledig inzicht in de opbouw van onze kosten. Zo weet u zeker dat samenwerken met ons betekent dat u voordelig uit bent en geen overbodige kosten maakt op zakenreisgebied.
 3. Mogelijkheden tot besparen binnen uw organisatie
  1.  Als geen ander weet Travel Plus zichtbaar te maken waar de kansen binnen uw organisatie liggen. Processen stroomlijnen, inefficiënte procedures verbeteren … als partner helpen wij u met openheid naar de maximale besparing op uw zakenreizen.

Internationaal network

U profiteert volop van de wereldwijde lokale contacten die Travel Plus heeft als partner van Travel Leaders.

Waar ter wereld uw organisatie ook actief is: u kunt overal rekenen op dezelfde persoonlijke aanpak.  Alle serviceafspraken, tarieven en kwaliteitsafspraken zijn wereldwijd geborgd.

Uw vliegtickets, de beste accommodaties en alle vervoer ter plaatse kunnen wij dankzij dit internationale netwerk tegen lokale tarieven aanbieden.

Benut en ervaar de vele voordelen van een internationale speler.

Travel Plus 24/7 bereikbaar

Wanneer u een zakenreis maakt is het erg prettig dat u, in geval van nood of geconfronteerd wordt met onverwachte situaties, ons 24/7 kunt bellen.  Als u een zakenreis boekt bij Travel Plus krijgt u ons noodnummer. Indien u ons buiten kantoortijden dringend nodig heeft, krijgt u altijd één van onze eigen medewerkers te spreken. Wij werken niet met een callcenter. Wij bieden u een persoonlijke aanpak en service. U wordt direct in uw eigen taal adequaat geholpen.

Uw Duty of Care nemen wij uit handen

Vertraging door mist, staking, een onverwachte ziekenhuisopname of wat dan ook. Als bedrijf heeft u de verantwoordelijkheid om uw reizende medewerkers die onderweg tegen een reisprobleem aanlopen, te helpen.

Het is belangrijk dat u weet of uw medewerker veilig is of dat hij of zij in veiligheid kan worden gebracht. Als u of uw medewerker zelf via internet boekt, dan weet u niet waar uw medewerker is. Travel Plus weet dat wel en is 24/7 persoonlijk bereikbaar voor vragen of problemen.

Onze ervaren travel designers kunnen u en uw medewerkers dus altijd deskundig bijstaan want wij  beschikken over alle reisgegevens en weten dus precies welke actie wij moeten ondernemen.

Zo nemen wij met persoonlijke aanpak uw complete zorgplicht uit handen.

Travel Manager – booker / Personal of Executive Assistant?

Ons team business travel biedt complete ondersteuning en support aan elke actieve en veeleisende zakenreiziger. Wij zijn een pure bondgenoot voor elke Travel booker. werken al sedert meer dan 35 jaar op het hoogste niveau en weten precies wat er nodig is. Een chauffeur, lunch, diner, privéjet, heli… zijn maar enkele voorbeelden.

Vraag naar ons Business Travel loyality programma’s waarbij bestedingen worden omgezet naar meerwaarde en extra’s voor uw reizende medewerkers.

Extra travel services

Ook als u met spoed een visum nodig heeft of nog een verzekering moet afsluiten of specifieke rapportagewensen heeft, helpen wij u.

 • private flights /    Privé Jet Boeken  – VIP Travel

Daarom kiest u voor Travel Plus!

 • Alles onder 1 dak
 • Vast team Business Travel Agents
 • Specifieke kennis visabepalingen en reisdocumenten
 • 100% onafhankelijk familiebedrijf, dus objectief in advies
 • Het verschil in persoonlijke aandacht, service & vakkennis
 • Crew replacements 100% efficiënt
 • Gunstige tarieven; Bij ons profiteert uw organisatie van wereldwijde dekking en inkoop op strategische locaties
 • 24/7/365 bereikbaar  
 • Compleet aanbod inclusief alle low cost airlines
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Kostenbesparing d.m.v. smarttickets & de beste deals
 • Rapportage zoals u dat wenst: Waardevolle managementinformatie (controle over de travel expenses van uw organisatie).
 • Maximaal voordeel
 • Snelle reactietijd
 • Wereldwijd vertegenwoordigd via Travel Leaders: actief op alle strategische locaties in de maritieme- en offshore industrie. Wereldwijd lokale tarieven
 • Zeer gunistige Marine & Offshore Travel service tarieven

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd