Reizen & Meetings

U wil reizen als een VIP? Een meeting die u ‘high-end” wilt organiseren? In een luxe reisprogramma,  met private jet, luxe vervoer, exclusieve restaurants en high class hotels?

Ons team VIP Travel Plus Team bedenkt en organiseert luxe zakelijke en particuliere evenementen en reizen van A tot Z.

Wij regelen vluchten, vervoer, hotel, lunches en diners, galadiners,  lokale proeverijen, meeting rooms, technische apparatuur, gidsen, fabrieksbezoeken,  activiteiten, een eigen charter… wat u ook maar wenst…

Wij denken aan elk detail en zorgen dat het u aan niets ontbreekt.  Vertel ons uw wensen en bij Travel Plus zorgen wij voor een onvergetelijke  “experience” en   sensationele belevenis.

Profiteer van onze full service dienstverlening en ontdek de mogelijkheden van een chauffeur service, het boeken van een prive jet of het huren van een helikopter.

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd