Private Jet Charter

Ultieme luxe en genieten van vliegen in privacy

Exclusief met uw eigen gezelschap op reis, zonder chaos en wachtrijen op de airport maar wel service van topniveau?

Kies dan voor het gemak van een privé vliegtuig. Met een privéjet of heli laat u overvolle luchthavens en lange wachtrijen achter u en begint u uw reis ontspannen. U kiest de luchthaven, de datum en tijd, en zelfs het diner aan boord. U geniet ee relaxte en vlotte (on) boarding waarbij de bemanning zowel uw bagage als de veiligheidsprocedures overneemt.

Of u nu binnen Europa vliegt of doorreist naar uw safari lodge, reizen met een private charter is de ultieme manier van reizen in volledige privacy.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en gun uzelf deze luxe vorm van reizen. Onze ervaren medewerkers van VIP Travel zoeken graag de mogelijkheden van een private jet voor u uit.

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd