Afrika, van safari tot strand – en huwelijksreis.

Wie denkt aan Afrika, denkt aan safari’s en adembenemend mooie landschappen, maar ook van steden, cultuur en wijn. Reizen door Afrika is veelzijdig. Het continent is heel afwisselend en puur met  pinguïns in het uiterste zuiden tot kamelen in het Noorden.

Voor reizigers die het beste van het beste wensen! Wij laten u het mooiste van Afrika zien, onder de best mogelijke omstandigheden. Wij combineren de hoogtepunten van een land door zoveel mogelijk gebruik te maken van binnenlandse vluchten, tenzij de route over land te mooi is om te missen. Overnachtingen zijn altijd in de best mogelijke accommodaties die wij natuurlijk ook weer geheel aan uw persoonlijke wensen aanpassen.

  • Noord-Afrika: woestijnen, gebergtes, kleurrijke marktjes, interessante steden en eeuwenoude dorpjes met een schat aan zowel cultuur als natuur.
  • West-Afrika: heel veel verschillende bevolkingsgroepen die nog zeer traditioneel leven.
  • Oost-Afrika: uitgestrekte vlaktes met grote kuddes wild en kleurrijke stammen als de Masai en Samburu en de zeldzame berggorilla’s die alleen hier nog in het tropische bergregenwoud leven.
  • Zuid-Afrika: hier is het genieten van safari’s, steden, cultuur en wijn. 

Travel Plus organiseert luxe vakanties, reizen, safari’s en rondreizen naar Kenia, Tanzania Oeganda, Rwanda, Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zambia, Zimbabwe,… aan de stranden van Mozambique, Seychellen, Mauritius, Madagaskar, …of verrassende combinatiereizen Golf & Safari, Golf & Strand, Treinreizen, Selfdrive, Fly in, Wildlife-Lodges, tented camps, strandhotels, duurzaam toerisme…

  • Privé-safari; gevarieerd aanbod aan privé-safari’s zodat u dagelijks met eigen chauffeur/gids en voertuigen zelf kan bepalen bij welke dieren of hoogtepunten u wat langer stil wilt blijven staan.
  • Fly in safari: voordeel van een fly in safari is dat in korte tijd een groot gebied bestrijkt en gebieden bezoekt die over land vrijwel onbereikbaar zijn. Bij een fly in safari heeft u geen vaste chauffeur/gids, maar een ranger of gids die in dienst is van de accommodatie waarin u verblijft. Hij/zij begeleidt u tijdens de game drives, wandelsafari’s en/of boottochten.
  • Self drive; In Zuid-Afrika, Namibië en Mozambique zijn de wegen en de bewegwijzering goed.
  • Migratiereizen:  toegespitst op de jaarlijkse migratie van de dieren : een fascinerend schouwspel!
  • Strandvakantie of strandverlenging: Een safari is intensief en vermoeiend. Wij adviseren u om na uw safari een aantal dagen uit te rusten aan een van de schitterende stranden die het Afrikaanse continent rijk is. De strandbestemmingen zijn ook zeer de moeite waard zonder voorafgaande safari. Op veel strandbestemmingen vindt u unieke duiklocaties.

Wilt u het echte Afrika zien en beleven? Vraag dan naar ons uitgebreide reisaanbod in Afrika.

Van safari tot huwelijksreis, van wandelsafari tot strandvakantie. Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. Interesses zijn immers zo persoonlijk dat het onmogelijk is om alle gewenste reizen te publiceren.

Zie ons adembenemend Afrika nieuws alvast als inspiratiebron met een kleine greep uit de mogelijkheden.

Wij adviseren u met plezier!

Laatste nieuws

Buitengewoon Japan

Japan spreekt al eeuwen tot de verbeelding.  Op elk moment en tijdens ieder seizoen weet Japan z’n bezoekers te betoveren.