Ontdek ver reizen – voor iedereen uniek

Verre Reizen – voor iedereen uniek

grens Chileens en Argentijns Patagonië

Naast Europese bestemmingen bevat ons aanbod aan exclusieve vakanties ook Noord – Midden & Latijns-Amerika.

Wat dacht u van een rondreis door Chileens en Argentijns Patagonië, een eco-rondreis Costa Rica of Maagdeneilanden of een High End rondreis Mexico.

Tenslotte kunt u bij ons terecht voor complete maatwerk reizen naar het Midden-Oosten en Azië, Myanmar, Oman, Dubai, Abu Dhabi, Japan…  

Bij onze verre reizen vindt u een aanbod van  bestemmingen die niet zijn aangetast door het massatoerisme maar waar je nog de authentieke plaatselijke gewoontes, natuur en lokale cultuur beleeft.  Een gouden tip voor iedereen die van één van onze bestemmingen droomt is je flexibel opstellen, met een open mind. Naar onbekende oorden reizen naar gebieden waar ze geen toeristenstroom gewend zijn betekent vaak plannen op de laatste knip wijzigen.

Travel Plus experts helpen jou om deze droomreis op te stellen met altijd een plan B in aanslag.

Bent u niet de grote avonturier en combineert u liever het comfort van authentieke en sfeervolle accommodaties met prachtige natuur, sublieme landschappen, lokale gastronomie en cultuur. Ook hier bestaat ons aanbod uit hotels en accommodaties die een unieke beleving bieden.

Een luxe berbertent onder de sterrenhemel  in de woestijn, een safari lodge met privé zwembad of een afgelegen natuurlodge die enkel per watervliegtuigje bereikbaar is,  of …

Met Travel Plus geniet u altijd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving.

Onze travel experts helpen jouw droomreis op maat op te stellen.

Azië – Enkele prachtige plekken in Azië.

Myanmar, ook gekend als Burma, voelt vandaag nog, steeds als  een onbekend, authentiek Aziatisch gebied aan.  Je krijgt een authentieke Aziatische omgeving die eruit ziet zonder de invloeden van het toerisme. De inwoners zijn erg religieus en je kan heel wat boeddhistische tempels verkennen terwijl je in het zuiden van Myanmar enkele van de mooiste stranden ter wereld kan zien. Je kan er gaan kajakken of voetsporen van wilde tijgers spotten. Via de grens van Thailand kan Myanmar deel uitmaken van een groter avontuur!

Myanmar

Oceanië Eilanden bezoeken in de Stille Oceaan in Oceanië is op zichzelf al een heuse reis. We kunnen wel al met zekerheid zeggen dat het de reis zeker waard is.

Oceanië

Samoa is een prachtige Polynesisch eiland niet ver van een ander prachtexemplaar: Fiji. Wij kiezen echter voor Samoa omdat het minder vermeld en bezocht wordt.  Samoa bestaat uit twee eilanden.   Wij raden je aan een auto te huren,  op een ferry te plaatsen en zo beide eilanden te bezoeken. Een prachtig tropisch paradijs!

Zuid-Amerika Patagonië is een prachtig gebied in het zuiden van Zuid-Amerika en wordt gedeeld door Chili en Argentinië. Als je fan bent van grote gletsjers, prachtige berglandschappen en pure ruwe natuur ben je hier aan het juiste adres. Wandelen in de pure natuur is hier een echte aanrader!

Antarctica Het zevende continent staat bij heel wat mensen op de bucketlist. Antarctica biedt je gletsjers, bergen en landschappen die je eigenlijk echt moeilijk in woorden kan omvatten. Het is echt iets dat je zelf moet ontdekken. Reizen naar Antartica plan je best ver op voorhand omdat je op een expeditie cruise moet gaan van Zuid-Amerika naar Antarctica en terug.

Ponant cruises

Latijns Amerika

De ultieme Latijnse én Caraïbische vibes! Colombia is één van onze favorieten in Zuid-Amerika omwille de sublieme mix van de super vriendelijke lokale bevolking en de prachtige plekken die je er bezoekt. Alles wat Zuid-Amerika zo prachtig maakt is verzameld in Colombia. Colombia worstelt met een gewelddadig verleden maar vandaag ontmoet je hier de meest vriendelijkste mensen in een prachtig land waar heel veel te ontdekken valt.

Colombia

Onze travel experts helpen jouw droomreis op maat op te stellen.

Laatste nieuws

Buitengewoon Japan

Japan spreekt al eeuwen tot de verbeelding.  Op elk moment en tijdens ieder seizoen weet Japan z’n bezoekers te betoveren.