Luxe en exclusieve cruises wereldwijd

Genieten van een ultra luxe cruise, boutique cruise of luxe rivier cruise?  Bij Travel Plus krijg je enkel het neusje van de zalm.

Waar wij helemaal verliefd op zijn is bijvoorbeeld de Scenic Eclipse. Waarom horen wij jullie vragen? Omdat er maximaal 114 suites aan boord zijn, iedere suite butler service heeft, er 2 helikopters aanwezig zijn voor de mooiste rondvluchten waar dan ook ter wereld en er een onderzeeër aan boord is voor maximaal 6 gasten.

Of wat dachten jullie van Aqua Expeditions, met de Aqua Blu die als enige ter wereld het hele jaar door vaart langs de 18.000 eilanden van Indonesië. Met maar 15 suites een unieke ervaring.

Ben jij helemaal fan van Azië? Dan mag een cruise over de Mekong zeker niet ontbreken. De Aqua Mekong heeft 20 suites met ramen van vloer tot plafond en fenomenaal uitzicht. Ook Scenic River Cruises heeft meerdere cruises in Azië waar het je werkelijk aan niets ontbreekt. 

Wat al onze cruises gemeen hebben? Kwalitatief hoogstaande service.

Wil jij een exclusieve en luxe cruise ervaren of wil je weten welke cruises wij allemaal kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons op en één van onze Personal Travel Designers vertelt je alles over onze cruises en de mogelijkheden. 

Laatste nieuws

Buitengewoon Japan

Japan spreekt al eeuwen tot de verbeelding.  Op elk moment en tijdens ieder seizoen weet Japan z’n bezoekers te betoveren.