Intieme en Romantische reizen – Venetië

Op zoek naar een romantische reis om uw verloving, huwelijksverjaardag of om Valentijn te vieren? Intieme en Romantische Reizen met een exclusief en persoonlijk karakter vindt u bij Travel Plus. Reizen is even ontsnappen aan de beslommeringen en routine van alle dag en oog hebben voor de nieuwe omgeving… en elkaar.

De romantiek zit hem in een sfeervolle accommodatie, een dinertje bij kaarslicht, een champagnelunch, of de massage met het meest uitzonderllijke uitzicht dat wij regelen tijdens uw reis. U hoeft zich over niets zorgen te maken, zo kan u al uw aandacht richten op uw partner.

We beginnen met een leeg blad, geen voorgekauwde standaardpakketten. Vertel ons uw dromen, wij zorgen voor de rest. Samen maken we uw romantische reis onvergetelijk! Laat u inspireren door Travel Plus.

Venetië bruist, kolkt en ontroert en is veel meer dan het San Marcoplein, de Rialtobrug, het Canal Grande, de Brug der Zuchten, en de gondels. De stad ademt een unieke sfeer, is een smeltkroes van kunstschatten , met vele verborgen hoekjes en prachtige verhalen en anekdotes.

Hoe komt de Brug der Zuchten aan haar naam? Waar zat Casanova gevangen? Waar ontstond de carpaccio? Ontdek Venetië en de antwoorden!

De Rialtobrug, de Venetiaanse versie van de Ponte Vecchio met chique winkeltjes. Snuif samen de sfeer op de Erberia (de groente- en fruitmarkt) en de Pescheria (de vismarkt). Liefhebbers van historische gebouwen halen hun hart op bij het Fondaco dei Tedeschi, het San Giacomo di Rialto en de Campo San Bartolomeo en de Cannaregiowijk, met het oudste getto ter wereld.

Meesterwerken van o.a. Bellini, Titiaan, Tintoretto en Veronese aanschouw je in de Gallerie dell’Accademia. In de Scuola di San Rocco ontdek je talrijke meesterwerken van Tintoretto en in de Santa Maria Gloriosa dei Frari het werk van Titiaan, Bellini en Donatello, alsook de grafmonumenten van Canova en Titiaan.

Laatste nieuws

Safari tips

Onze safari-experts hebben de beste safari-tips voor jou verzameld. Neem een camera met zoomlens mee Wij beginnen met de meest

Buitengewoon Japan

Japan spreekt al eeuwen tot de verbeelding.  Op elk moment en tijdens ieder seizoen weet Japan z’n bezoekers te betoveren.