India – tijgers

Als u naar Ranthambore afreist, komt u heel dicht bij de natuur. De habitat van de tijgers is indrukwekkend. Bovendien kan men een bezoek aan Ranthambore gemakkelijk inpassen in een klassieke Rajasthan rondreis.

Natuur in Noord-India – Het Indiase Ranthambore National Park ligt in het oosten van Rajasthan, ongeveer 2 uur ten zuiden van de stad Jaipur. Hier komen de Aravalliheuvels en het Vindhyaplateau bij elkaar. De vroegere maharadja’s van India gebruikten dit mooie natuurgebied als jachtterrein. Vandaag de dag is het nationaal park vooral een trekpleister voor toeristen die tijdens hun rondreis door Noord-India tijgers willen zien.

Ranthambhore National Park in India

Het landschap van het Ranthambore National Park kenmerkt zich door de variatie van dichte rijke bossen, open vlaktes, afgewisseld met steile hellingen en indrukwekkende rotsformaties. De natuur van het park is zeer bijzonder en maakt een bezoek aan deze regio in Rajasthan een must voor natuurliefhebbers tijdens een natuurreis in India.

Laatste nieuws

Buitengewoon Japan

Japan spreekt al eeuwen tot de verbeelding.  Op elk moment en tijdens ieder seizoen weet Japan z’n bezoekers te betoveren.