In plaats van…unieke out of the box reizen

Onze Travel Plus designers hebben voor u wel een heel verrassend aanbod van wereldwijd reizen op maat “… in plaats van … bestemmingen”.

Ervaring uit de 1ste hand voor elke bestemming!

In plaats van safari …  een ongerepte wildernis beleving !

Bij Travel Plus kiest u voor “life changing” reizen. Wij bieden u de meest bijzondere overnachtingen in Afrika met comfort, unieke locatie, bijzondere historie en beleving. Stuk voor stuk reizen in wildernisgebieden die lokale mens, fauna en flora ondersteunen en beschermen.

Zo grenst de meest unieke lodge in Rwanda aan het Volcanoes National Park waar u oog in oog komt te staan met gorilla’s. Vanuit de 6 unieke bosvilla’s heeft u een spectaculair uitzicht op de vulkanen Bisoke en Karisimbi.

In plaats van Bali… Lombok

Een ultieme vakantie staat voor u gelijk aan wuivende palmen, helderblauwe zee en parelwitte stranden? Boek dan Lombok … net zo ydillisch als Bali maar veel ongerepter. Het is een ideale plek om te duiken en te snorkelen.

In plaats van Sydney … Hobart

Hobart is een sfeervolle en erg gezellige stad op Tasmanië en bestaat uit een unieke mix van moderne, koloniale en maritieme architectuur. Hobart is een echt foodieparadijs met zonnige stranden en een stevige portie cultuur zonder de zwermen jongeren in Sydney die een sabbatjaar nemen.  

In plaats van Bangkok…Ho Chi Mihn City

Deze Vietnamese hoofdstad barst net als Bangkok uit van de culinaire hotspots. Een stad met de bruisende sfeer van een Aziatische metropool zonder de massa’s toeristen zoals je die dageijks in Bangkok aantreft.

In plaats van Kyoto … Nikko

Japan, het land van kersenbloesems, geisha’s en de rijzende zon. Staat Japan op jouw bucketlist? Bezoek dan Nikko, een naar Japanse normen rustige stad met een fenomenale natuur en tempels die behoren tot het Uneso wereld erfgoed.

In plaats van Rome … Pula 

Pula is een klein chique stadje op ongeveer 30 km ten zuid-westen van Cagliari. Het Sardeense Pula moet qua leeftijd niet onderdoen voor La città eterna ‘Rome’. 3000 jaar geleden opgericht biedt Pula tal van antieke ruines , een forum en een imposant amphitheater. Combineer geschiedenis met een verfrissende duik in de Middellandse Zee want hier zijn prachtige stranden. Dit alles maakt Pula en omgeving een fijne omgeving voor een heerlijke strandvakantie waar je lekker kunt eten en waar je ook nog het nodige aan cultuur kunt opsnuiven. Vlakbij Pula is de grootste golfbaan van Sardinië “Is Molas”.

In plaats van Londen … Bath

Britse cutuur ten top, waarbij je de drukte en de smog van Londen inruilt voor een ultiem relaxerend spabezoek. Deze Engelse stad staat al sinds de 18de eeuw bekend als wellnessparadijs van de Britse elite. De elegante neoclassistische architectuur is een lust voor het oog.

In plaats van Buenos Aires …Valparaiso

De kleurrijke Boca-wijk aan de haven van Buenos Aires is voor de vele duizenden toeristen ronduit fenomenaal. De onontgonnen Chileense kuststad Valparaiso biedt u een identieke uitbundige sfeer, culturele hotspots en overheerlijke restaurantjes.

In plaats van Praag … Telč

Telč, onontdekt en sprookjesachtig mooi- ‘het Florence van Tsjechië’  staat bekend om haar fraaie architectuur in Italiaanse Renaissancestijl. In Tsjechië trekken Praag en Český Krumlov drommen toeristen aan. Maar in Telč, op de grens tussen Moravië en Bohemen, kom je vooral Tsjechische reizigers tegen.  Het historische stadshart is door Unesco tot werelderfgoed uitgeroepen.  

Bij Travel Plus hebben wij allemaal ontzettend veel van de wereld gezien en staan wij te popelen om voor jou een verrassende reis samen te stellen. Bij Travel Plus kennen wij vele plekjes die wachten om door jou ontdekt te worden. Onze Travel Plus Designers verlaten platgetreden paden en maken het gewoon heerlijk exclusief. Als het voor jou eens iets anders mag zijn dan ben je bij Travel Plus op het juiste adres!

Neem contact met onze Travel Plus Designers voor de mooiste out of the box reizen.

Laatste nieuws

Buitengewoon Japan

Japan spreekt al eeuwen tot de verbeelding.  Op elk moment en tijdens ieder seizoen weet Japan z’n bezoekers te betoveren.