&Beyond buitengewone reiservaring in Bhutan

Bent u een reiziger die intellectueel uitgedaagd of geïnspireerd wil worden met reisbelevenissen die nergens anders te vinden zijn? De reis die u in gedachten heeft is altijd binnen handbereik!

&Beyond Punakha River Lodge

&Beyond staat voor buitengewone gastervaringen met zorg voor het land, de natuur, de dieren, de cultuur en de mensen in Afrika, Latijns- Amerika, Antartica en Azië.

Alle fascinerende en inspirerende &Beyond lodges en kampen liggen verscholen in de beste wildlife- natuur – gebieden of binnen exclusieve private concessies. Zowel de rangers, de gidsen als begeleiders behoren tot de absolute top en nemen u mee voor de ultieme en buitengewone reiservaring.

Een fantastische persoonlijke service, een complete privacy, een gevoel van luxe en een sublieme verbondenheid met de natuur maken uw &Beyond verblijf onvergetelijk.

Punakha River Lodge outdoor dining

“&Beyond Punakha River Lodge” in het Himalaya koninkrijk Bhutan opende haar deuren september 2023.

Punakha River Lodge is &Beyond’s eerste accommodatie in Bhutan en is doordrenkt met de typische warme en authentieke gastvrijheid van het land. De &Beyond “Punakha River Lodge” ligt aan de oevers van de Mo Chu rivier in de Punakha vallei. Zoals alle &Beyond accommodaties haalt de lodge inspiratie uit de natuurlijke omgeving en combineert de traditionele Bhutanese stijl met een unieke twist. De safari-stijl suites zijn opgehangen aan de traditionele Bhutanese houten structuur met de decoratieve geschilderde en vergulde details in het houtwerk. De badkamers zijn voorzien van elegante, met messing beklede badkuipen. De blauwe klaproos, de nationale bloem van Bhutan, is een terugkerend thema dat door het hele interieur is verweven.

&Beyond Punakha River Lodge – pool

De lodge biedt ononderbroken uitzicht op de Himalaya. Een hangbrug leidt over de rivier. De omgeving aan de rivier is ideaal voor al fresco lunches en strandactiviteiten, zoals yoga en massages. Je kan fietsen, raften en kajakken op de rivier en uitzonderlijke natuurwandelingen maken. Een directe toegang tot de Khamsum Yuelley Namgyal Chorten Hike biedt unieke mogelijkheden voor vogelspotters. Andere attracties zijn de beroemde Punakha Dzong en het Sangchhen Dorji Lhuendrup nonnenklooster.

De hartverwarmende gastvrijheid van het toegewijde personeel en de verrukkelijke, lokale keuken van de lodge, zorgt voor een heel authentieke sfeer en ambiance. Hier beleven gasten spannende avonturen en spirituele momenten en worden ze ondergedompeld in de levendige authentieke cultuur van Bhutan.

Een uitgelezen en uitzonderlijke locatie om onvergetelijke en dierbare herinneringen te creëren.

Punakha hanging Bridge

Punakha huwelijksreis

&Beyond Punakha River Lodge is een idyllische en spiritueel verrijkende huwelijksreisbestemming te midden van het majestueuze Himalayagebergte. Punakha, gelegen in het hart van de Himalaya, nodigt koppels uit om de afgelegen en pittoreske vallei te ervaren, gekenmerkt door een ontzagwekkende natuurlijke schoonheid, fascinerende landschappen en een rijk cultureel erfgoed. Dompel je onder in de sereniteit van de Himalaya, wandel hand in hand door weelderige rijstvelden, verken samen historische kloosters en deel momenten van rust naast glinsterende rivieren. Met zijn unieke mix van romantiek, avontuur en cultuur is Punakha een onvergetelijke, meeslepende once-in-a-lifetime honeymoon ervaring.

Een werkelijk heilige locatie voor enkelingen die het voorrecht zullen hebben om onvergetelijke en betoverende momenten te delen met hun geliefde.

&Beyond Punakha River Lodge, biedt een speciaal arrangement dat geldig is tot zes maanden na uw trouwdatum. De aanbieding is één van de meest exclusieve huwelijksreispakketten van Bhutan.


Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis, de hoogtepunten en activiteiten die bij u passen en de reisduur die u wenst. Wij adviseren u met plezier!

Laatste nieuws

Buitengewoon Japan

Japan spreekt al eeuwen tot de verbeelding.  Op elk moment en tijdens ieder seizoen weet Japan z’n bezoekers te betoveren.