Professional – Loyal – Unbeatable – Service.

Travel Plus groeide sinds 1991 uit tot het grootste onafhankelijke reisbureau van dit land. Deze ongebondenheid vormt meteen één van onze grootste troeven. Per klant en per reis combineren we topkwaliteit met de scherpste prijs. Travel Plus werkt zonder tussenpersonen samen met vliegtuig-en treinmaatschappijen, hotels en autoverhuurbedrijven. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de beste tarieven.

 

Travel Plus doet veel meer dan het organiseren en boeken van al uw reizen. Zo analyseren we samen uw reisbehoeftes en staan we u bij voor het uittekenen van een heldere travel policy. Deze interne bedrijfsafspraken koppelen we in onze digitale dossiers aan uw individuele medewerkers waardoor we voor zowel de vluchten, de hotels, de huurwagens, … meteen weten in welke prijsklasse we moeten zoeken voor een gedetailleerd pakketvoorstel.

BUSINESS

Wij vullen het volledige plaatje in

Tal van internationaal opererende bedrijven uit binnen- en buitenland vertrouwen het totaalpakket van hun zakenreizen toe aan Travel Plus. Onze snelle en klantgerichte service in combinatie met de scherpste prijzen, vormen de fundamenten onder dit succes.

 

Bedrijven met wie we een raamcontract afsluiten, mogen rekenen op vaste contractprijzen. Elke zakelijke klant heeft zijn eigen ‘dedicated’ reisspecialisten.

 

LEISURE

Elk jaar opnieuw uw droomreis

Elk jaar opnieuw zoeken wij samen met u naar uw droomreis. Deze uitdaging gaan de reisspecialisten van onze afdeling vakantiereizen maar al te graag aan. We maken alle nodige tijd voor u vrij om uw reisdromen te bespreken.

 

Vervolgens gaan wij vastberaden aan de slag om volledig op maat een unieke reis uit te stippelen. Welke bestemming of soort reis ook, we volgen nooit de platgereden paden van de doorsnee toerist. Altijd zoeken we naar onvergetelijke ervaringen met dat tikkeltje extra. Gegarandeerd komen we met iets unieks en verrassend voor de dag.

 

INCENTIVE & GROEPEN

Nooit een uitdaging uit de weg

Ook voor incentive reizen, congressen en groepsreizen gaan we nooit een uitdaging uit de weg. Met ons eindeloos pakket aan mogelijkheden garanderen we u iets uniek en verrassend. We adviseren alleen bestemmingen en hotels die we met eigen ogen geïnspecteerd hebben.

 

U kunt elke vraag voor incentive reizen, congressen of groepsreizen aan ons toevertrouwen. Wij zorgen voor het juiste antwoord binnen het voorziene budget.