Marine & Offshore Travel

Unieke business binnen zakenreizen.

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore. Onze Marine & Offshore Travel Agents staan voor u klaar, want dankzij onze roots en kennis binnen de maritieme sector en de offshore sector is onze werkwijze compleet afgestemd op de werkprocessen binnen deze branches.

Travel plus kent de markt, de wensen en de knelpunten die zich kunnen voordoen. Wij denken in alle omstandigheden met u mee en nemen de problematiek van de logistiek van crewchanges voor u uit handen. Dit betekent maximale flexibiliteit bij onze Business Travel Agents, geen 9 tot 5 mentaliteit, speciale zeeliedentarieven en speciale offshore tarieven en up to date technologieën.

Al decennia lang zorgen wij voor het vervoer van tienduizenden zeevarenden van en naar hun schip. Ons vaste team van specialisten heeft jarenlange ervaring met maritieme reizen en offshore tarieven voor zowel grote rederijen én kleine, lokale bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw crew of personeel van en aan boord kan gaan. Wij helpen u bij alle fases in het proces van reisdocumenten en juiste papieren.

Onze Business Travel Agents zijn uw specialist in zeelieden- en offshore vervoer. Service is bij ons topprioriteit.

Bent u benieuwd wat wij voor u als bedrijf in de scheepvaart, energie,  gas en olie industrie kunnen betekenen? Hoe wij uw crew replacements goed en voordelig kunnen regelen? Neem dan contact op met onze afdeling Marine & Offshore Travel om uw wensen te bespreken. Dan bekijken we direct op welke manier bemanningsaflossingen voor uw organisatie voordeliger en efficiënter kunnen.

Marine & Offshore tarieven

Ons vast team van Maritieme & offshorereizen regelt voor uw scheepvaart- en offshore bemanning specifieke zeeliedentarieven of offshore tarieven.  Om te kunnen reizen moet u de juiste papieren hebben: een zeeliedenboekje, monsterboekje, een garantiebrief, bevestigingsbrief en/of bemannings ID-kaart.

Voordelen

 • tickets annuleren en wijzigen zonder bijkomende kosten
 • ruimere bagagevrijdom
 • super voordelige tarieven
 • toegespitst & flexibel: is er vertraging? Komt het schip later aan? Wijzigen de tickets?

Travel Plus is 24/7 bereikbaar ook buiten kantoortijden

Maritieme & offshore industrie gaat dag en nacht door. Wij begrijpen dat als geen ander. Hoe fijn is het dat u altijd kunt vertrouwen op Travel Plus Marine & Offshore travel agents? Daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Als wij de deur van kantoor dichttrekken, blijven wij bereikbaar. Na kantoortijd neemt één van onze vaste Marine Travel service medewerkers de werkzaamheden over.  U krijgt iemand van ons eigen team te spreken!

Geen gedoe met externe callcenters! Wij weten als geen ander hoe dynamisch deze sector is en dat snelheid, flexibiliteit en creativiteit belangrijk zijn. Onze 24/7 service is speciaal ingericht voor klanten in het maritieme en offshore-segment. Hierdoor kunnen we snel schakelen en u naar alle plezier helpen want vertragingen of onduidelijke verbindingen kosten u direct geld.

Wij kennen uw business en de werkprocessen in de maritieme sector. Daarom kunnen wij actief met u meedenken en oplossingen aandragen. Zo heeft u de garantie dat uw zeeliedenvervoer voordelig én tot in de puntjes geregeld is, 24/7! 

Ontdek de meerwaarde Wilt u zelf ervaren wat de specialistische en persoonlijke aanpak van Travel Plus voor u kan betekenen?

Daarom kiest u voor Travel Plus Marine & Offshore

 • Crew replacements 100% efficiënt
 • Vast team Business Travel Agents met ruime ervaring en specifieke kennis van o.a. tarieven en visabepalingen in de Marine en Offshore branche
 • Kostenbesparing d.m.v. smarttickets & de beste deals
 • Gunstige tarieven; uw organisatie profiteert van wereldwijde dekking en inkoop op strategische locaties
 • Wereldwijd vertegenwoordigd via Travel Leaders: actief op alle strategische locaties in de maritieme- en offshore industrie. Wereldwijd lokale tarieven
 • 100% onafhankelijk familiebedrijf, dus objectief in advies
 • Compleet aanbod inclusief alle low cost airlines – Beste prijs/kwaliteit
 • Het verschil in persoonlijke aandacht, service & vakkennis
 • 24/7/365 bereikbaar
 • Rapportage zoals u dat wenst  & waardevolle adequate managementinformatie (controle over de travel expenses van uw organisatie).
 • Maximaal voordeel
 • Alles onder 1 dak
 • Snelle reactietijd
 • Zeer gunstige Marine & Ofshore Travel service tarieven

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd
shutterstock_188470535 - klein

Specials : Van idee tot droomreis

Het is onze missie om uw dromen tot leven te brengen. Vraag vandaag nog reisadvies op maat aan!