Marine & Offshore extra’s

Maritieme & offshore- reizen: Travel Plus is erin gespecialiseerd.

Vast team van specialisten

En dat geeft voordelen, want we bezitten branche specifieke kennis van tariefsoorten en visabepalingen. Ook de cultuur van deze sector kennen we goed. Daarmee krijgt u zaken geregeld.

Toegespitst en flexibel

Is er vertraging? Komt het schip later aan? Wijzigen de tickets? Onze servicemedewerkers kennen het vak als geen ander. Reken bij Travel Plus steevast op expertise in alle omstandigheden. Marine Travel service medewerkers zijn uw persoonlijke partner met een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Dit geldt zeker voor de medewerkers van onze 24-uurs service: ze zijn specifiek getraind om dit werk te doen.

Adequate managementinformatie

Travel Plus voorziet u van adequate managementinformatie, zet de juiste gegevens voor u allemaal overzichtelijk op een rij, en geeft u gedetailleerde rapportages over de aflossingen van uw crew. Dit levert waardevolle inzichten op zodat u de controle houdt over de travel expenses van uw organisatie. De rapportages van Travel Plus Marine  & offshore Travel bieden;

informatie waar u iets mee kan, zoals bruikbare input voor onder meer:

  • Het budgetteren en beheersen van reiskosten
  • Het bepalen op welke locatie u aflost
  • Een reispatroon haarscherp in kaart;  Zijn de travelkosten niet te hoog, vergeleken met voorgaande jaren? Waar is aflossen het voordeligst? Hoe blijven kosten te managen? Het zijn relevante vragen. De rapportages van Travel Plus Marine Travel geven de antwoorden.

No-nonsense en transparantie: Travel Plus staat voor totale transparantie in zakenreizen. Wij bieden u inzicht op drie niveaus:

  1. inzicht Tarieven tickets en hotels: Wij geven u het inzicht in processen, tarieven en afspraken met onze leveranciers. Hierdoor weet u waar verborgen kosten kunnen zitten. Ook helpen wij u om besparingen te realiseren door te kiezen voor voordelige tarieven en door op een doordachte manier in te kopen.
  2. Kosten dienstverlening Travel Plus: Opbouw van onze fee: we hanteren geen opslagen en u krijgt volledig inzicht in de opbouw van onze kosten. Zo weet u zeker dat samenwerken met ons betekent dat u voordelig uit bent en geen overbodige kosten maakt op zakenreisgebied.
  3. Mogelijkheden tot besparen binnen uw organisatie: Als geen ander weet Travel Plus zichtbaar te maken waar de kansen binnen uw organisatie liggen. Processen stroomlijnen, inefficiënte procedures verbeteren … als partner helpen wij u met openheid naar de maximale besparing op uw zakenreizen.

Bent u benieuwd wat wij voor u als bedrijf in de scheepvaart, energie,  gas en olie industrie kunnen betekenen? Hoe wij uw crew replacements goed en voordelig kunnen regelen?

Neem contact met onze afdeling Marine & Offshore Travel om uw wensen te bespreken. Dan bekijken we direct op welke manier bemanningsaflossingen voor uw organisatie voordeliger en efficiënter kunnen.

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd