Wij zorgen voor u ter land, ter zee & in de lucht

Wij nemen risicomanagement serieus. Bemanningsleden van rederijen, energie- en offshorebedrijven, reizen de hele wereld rond en hebben te maken met complexe reisschema’s, wisselende weersomstandigheden en een grootschalige bemannings- planning. Ervoor zorgen dat al uw medewerkers weer veilig thuiskomen, heeft altijd uw hoogste prioriteit.

Het is belangrijk dat u weet of uw medewerker veilig is of dat hij of zij in veiligheid kan worden gebracht. Zeker als uw reizigers voor lange tijd van ‘uw radar’ zijn?   Met een goed Duty of Care beleid kunt u dit voorkomen en hier helpen wij u graag bij. 

Marine Travel service 24/7 bereikbaar ook buiten kantoortijden

Hoe fijn is het dat u altijd kunt vertrouwen op Travel Plus Marine & Offshore travel agents ? De maritieme en offshore industrie gaat dag en nacht door. Wij begrijpen dat als geen ander.

Daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Als wij de deur van kantoor dichttrekken, blijven wij bereikbaar. Na kantoortijd neemt één van onze vaste Marine Travel service medewerkers de werkzaamheden over.  U krijgt iemand van ons eigen team te spreken! Geen gedoe met externe callcenters.

Wij weten als geen ander hoe dynamisch deze sector is en dat snelheid, flexibiliteit en creativiteit belangrijk zijn. Onze 24/7 service is speciaal ingericht voor klanten in het maritieme en offshore-segment. Hierdoor kunnen we snel schakelen en u naar alle plezier helpen want vertragingen of onduidelijke verbindingen kosten u direct geld.

Wij kennen uw business en de werkprocessen in de maritieme sector. Daarom kunnen wij actief met u meedenken en oplossingen aandragen. Zo heeft u de garantie dat uw zeeliedenvervoer voordelig én tot in de puntjes geregeld is, 24/7! 

Ontdek de meerwaarde en ervaar wat de specialistische en persoonlijke aanpak van Travel Plus voor u kan betekenen.

Daarom kiest u voor Travel Plus Marine & Offshore

 • Crew replacements 100% efficiënt
 • Vast team Business Travel Agents met ruime ervaring en specifieke kennis van o.a. tarieven en visabepalingen in de Marine en Offshore branche
 • Kostenbesparing d.m.v. smarttickets & de beste deals
 • Gunstige tarieven; uw organisatie profiteert van wereldwijde dekking en inkoop op strategische locaties
 • Wereldwijd vertegenwoordigd via Travel Leaders: actief op alle strategische locaties in de maritieme- en offshore industrie. Wereldwijd lokale tarieven
 • 100% onafhankelijk familiebedrijf, dus objectief in advies
 • Compleet aanbod inclusief alle low cost airlines – Beste prijs/kwaliteit
 • Het verschil in persoonlijke aandacht, service & vakkennis
 • 24/7/365 bereikbaar
 • Rapportage zoals u dat wenst  & waardevolle adequate managementinformatie (controle over de travel expenses van uw organisatie).
 • Maximaal voordeel
 • Alles onder 1 dak
 • Snelle reactietijd
 • Zeer gunstige Marine & Oofshore Travel service tarieven

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd