Incentive reizen

Travel Plus incentive reizen. Verrassend en onderscheidend.

Een geslaagde incentivereis is één van de meest effectieve manieren om onverdeelde aandacht en waardering te krijgen. Kies daarom voor Travel Plus, dé partner waarmee u mensen kunt stimuleren, motiveren én inspireren.

Bent u op zoek naar nét dat beetje extra voor uw klant, een unieke blijk van waardering voor uw medewerkers? Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie voor een productieve meeting om de teamspirit te verhogen? Wilt u een reis afgestemd op handelsdoeleinden of op een training, presentatie of opdracht? Denkt u aan een onvergetelijk relatie-event voor uw klanten of collega’s?

Waar u ook naar op zoek bent: bij Travel Plus bent u aan het juiste adres. Het scala aan mogelijkheden voor groepsreizen en incentives is onbeperkt. Ruim meer dan 30 jaar organiseren wij meerdaagse groepsreizen van A tot Z. Zowel in het buitenland als in binnenland komen we tot een unieke invulling van uw groepsreizen en incentives.

De wereld is ons werkterrein.

Denk aan een thema-tour door een bruisende stad, een culinaire ervaring op een toplocatie of een avontuurlijke groepsactiviteit.

Een brainstormweekend in Barcelona? Een culturele beloningsreis naar St. Petersburg? Een teamevent op Antartica? Een golfweekend in Spanje? Of toch liever een woestijnsafari in Marokko?

Op reis met de Business Club dan ervaart u onze reisprogramma’s met de perfecte combinatie van netwerken, werk en plezier.

Travel Plus organiseert al jaren met veel plezier reizen van Erasmusstudenten en –personeel en studiereizen van menig (inter)nationale universtiteiten en hogesholen. Deze reizen lopen zeer uiteen. Sommige scholen werken via overheidsopdrachten, anderen dan weer niet.

Ook voor overheid en internationale dienstreizen zijn wij dé ideale partner. Wij hechten namelijk veel waarde aan een open, eerlijke en transparante werkwijze en handelen compleet met de eisen van de aanbesteding. 

Educatieve groepsreizen, meetings en congressen. Ze zijn geschikt als informatiebron, maar ook relevant als relatieplatform. Travel Plus is de gespecialiseerde partner die u helpt om dit type bijeenkomst op een professionele en onderscheidende manier neer te zetten.

Raak geïnspireerd Bent u benieuwd hoe u het verschil kunt maken met een groeps- of incentive reis van Travel Plus? Vertel ons uw wensen en budget en onze enthousiaste Incentive Travel medewerkers doen u een passend en vooral verrassend voorstel!

Voordelen om uw groepsreis door Travel Plus Group  & Incentive Travel te laten regelen

  • 24/7 bereikbaar; in geval van nood altijd bereikbaar 
  • Wereldwijd netwerk en nauw contact met agentschappen, waardoor u maximaal profiteert van lokale expertise en betrokkenheid.
  • Speciale en flexibele groepstarieven op het gebied van vervoer, accommodaties en excursies.
  • Wij presenteren een uitgebreid reisvoorstel met transparante prijzen.
  • Advies en assistentie van onze gepassioneerde en enthousiaste Travel designers

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd