Reis op maat

Wilt u een congres of incentive in eigen land of in het buitenland organiseren?

U wilt voor uw personeel, managementteam, aandeelhouders, relaties of samenwerkingspartners een reis, congres of meeting organiseren. Dan wilt u uiteraard dat alles tot in de puntjes geregeld is. Precies zoals u dat voor ogen heeft. Met alles erop en eraan.

Travel plus organiseert al meer dan 30 jaar groepsreizen zoals personeelsreizen, jubileumreizen, incentivereizen, bedrijfsuitjes, beloningsreizen, teambuildingsreizen, netwerkreizen, VIP reizen, jubileumreizen, meetings, congressen, educatieve reizen en events in binnen- en buitenland. Door onze jarenlange ervaring met de organisatie van dit soort maatwerk evenementen, weet Travel Plus hier de perfecte creatieve invulling te geven. Wij regelen voor u de logistiek en de mooiste locaties. Uw congres wordt de optimale mix van inspanning en ontspanning met desgewenst een  aantrekkelijk partnerprogramma. U profiteert van de lokale kennis van onze wereldwijde partners en dus van de meest exclusieve musea, highlights, restaurants en locaties.  

Travel Plus organiseert voor u meetings op de meest bijzondere plekjes op deze wereld en verlaat de standaard vergaderzaal voor een verrassende en vooral inspirerende vergaderlocatie. Natuurlijk regelen wij voor u ook alle noodzakelijke technische apparatuur en combineren wij desgewenst een bijzonder uitstapje, een mooi diner of een wijnproeverij?

Dankzij de ruime ervaring van Travel Designers beschikken wij over talloze ideeën om uw groepsreis of congres  onvergetelijk te maken.

Travel Plus neemt u alle zorg uit handen. Wij regelen de vluchten, het hotel, transfers, gidsen, lunches en diners, meeting rooms, galadiners, wijnproeverijen, fabrieksbezoeken, technische apparatuur, activiteiten, een eigen charter en komen met de leukste ideeën.

Rikka en haar team maken van uw groepsreis en/of event een onvergetelijke ervaring!

Other travel services that might interest you

Business Travel

Business Travel

Door uw zakenreizen door Travel Plus persoonlijk en tot in de puntjes te laten regelen bespaart u heel wat tijd en kosten!
TravelPlus-Marine-Offshore-Travel

Marine & Offshore Travel

In sectoren als scheepvaart en offshore is het van belang dat u kunt vertrouwen op het specialisme van Travel Plus Marine & Offshore
Group,Helps,With,Climbing,In,High,Wire,Garden,As,A

Group, Incentive Travel & Mice

Uw specialist voor groepsreizen en zakelijke events.   Onze Group & Incentive Travel afdeling is dé specialist bij uitstek.
Holiday & Leisure Travel

Holiday & Leisure Travel

Persoonlijke benadering - Unieke bestemmingen - Lokale beleving - Alles tot in de puntjes verzorgd