Testimonials & Reiservaringen

Onze reis naar Perugia. Het is gewoon fantastich dat Travel Plus er telkens in slaagt om ons als verwende reizigers steeds  opnieuw te verrassen. Onze reis doorheen Umbrië was een droomreis ( Familie Verhulst, Lievegem)

Fantastich Venetië Onze 6-daagse reis naar het prachtige Venetië was opnieuw uitstekend verzorg door Travel Plus. Wij hebben fantastische dagen gehad en onze dochter en kleinzoon die mee was, spreken er vandaag nog over. (Familie Vernaeve, Berchem)

Aan alles gedacht … Reeds jaren verzorgt Travel Plus met ongelooflijke service ons zakelijk reisprogramma. “Professional Loyal unbeatable Service”. Onze incentive reis voor de sales ploeg was opnieuw een regelrecht schot in de roos, … van leuke routes met sightseeing tot speciale activiteiten zoals zalmvissen. Je moet bij Travel Plus zijn voor een echt out of the box programma. Dikke pluim voor het incentive team. (Els Clerbout, Travel Manager)

Top geregeld! Reeds jaren is Travel Plus onze partner voor alle zakenreis programma’s. Fantastische mensen die er alles aan doen  om de reis van onze mensen zo aangenaam en productief mogelijk te maken, want een zakenreis staat gelijk aan kansen voor de onderneming.  Van heen- en de terugvlucht, comfortabele transit tot het verblijf ter plaatse.  Nooit stress en organisatie op alle fronten; vlucht, transport, hotel, reservering van een evenementenruimte voor een vergadering of een conferentie, eten voor de deelnemers… alles is altijd tip-top geregeld. (An Vandenbroeke, Travel Manager)

Onvergetelijk! Uitstekend en professioneel maatwerk maken jullie reizen onvergetelijk. Steeds weer verrassende adresjes op de mooiste plekjes. Dank je wel. (Familie Timmerman, Brasschaat)

Prachtige vakantie. Onze familiereis is keer op keer prachtig. Jaar op jaar kiezen wij voor Travel Plus en deze keer kozen werd het Zuid-Afrika met een ongelooflijke keuze van hotels en wild-life. Ovrnachtingen op bijzondere plekjes en memorabele momenten die ons voor altijd bijbljven. Dank je wel Rika. (Familie Verdonck)

Superservice! Het team van Travel Plus past bij onze filosofie en cultuur van ons bedrijf. Superservice! Wat eerder kleinschalig begon, is nu uitgegroeid tot een volwaardig service partnership. Travel Plus is duidelijk meer dan alleen maar  een zakenpartner. Engagement, topservice, mensen en uitmuntendheid.  (Martine Engels)

Ware pareltjes Wij hebben reeds meerdere reizen geboekt met Travel Plus oa New-York. Door de persoonlijke aanpak, het vlot contact en de praktische details zijn onze reiservaringen altijd ware pareltjes. (Familie Van hauter, Gent)

Uitstekend service, goede tarieven, korte lijnen! Wij kozen voor Travel Plus als partner voor ons zeeliedenvervoer. Met jarenlange ervaring in de marine travel,  boeken, wijzigen en annuleren, ….  kan ik zeggen; die flexibiliteit vind je nergens anders. Het aflossen van bemanningen blijft bovendien mensenwerk. Travel Plus Marine agents begrijpen de maritieme wereld als geen ander hebben en heen aan één woord genoeg. Wat een  full-service dienstverlening! (Ellen Stevens, Travel Manager)

Excellente service Bij Travel Plus gaan ze recht door zee!  Geen poespas, gewoon goed werk leveren. Zij maken het boeken van onze zakenreizen uitermate prettig; online een flexibele boekingstool, offline altijd excellente service door ervaren consultants. En dat 24/7! (Martine Verlinden, Travel Manager).

Reis uit duizenden ! Bhutan, was een reis uit duizenden!   Een uitzonderlijk land met prachtige kloosterforten, een unieke cultuur en kleurrijke festivals, mythes en legendes en ongerepte natuur. Bhutan is een eeuwenoude cultuur in een sprookjesachtig mooie omgeving. Top gewoon. (Familie Hoebeke – Gent )

Op het ritme van ons gezin Via vrienden kwamen we uit bij Travel Plus. In een persoonlijk gesprek polste Kathleen naar onze wensen. Zij organiseerde de perfecte reis met de juiste doe-dingen voor ons en onze kids van 10 & 12. Julie wilde avontuur, Arthur wou paardrijden, papa iets met cultuur. En ik? Ik heb graag luxe. Kathleen vertaalde al die wensen naar een individuele rondreis op Bali en Lombok. Een wandeling door de rijstvelden, een onvergetijke paardentocht, een avontuurlijke rafting…  en we eindigden met een prachtig luxe verblijf aan de Oceaan. Dit was de reis van ons leven. (Familie Deconinck, Sint-Job-in-’t-Goor)

Menu

Contactgegevens
Ons Adres

Travel Plus
Verviersstraat 2
2000 Antwerpen

Business Travel
Group & Incentive travel / MICE
Holiday & Leisure
Accounting