Noord-Amerika

Noord-Amerika, het 3e grootste continent op aarde, bestaat uit 2 grote landen, Canada en de Verenigde Staten. Maar wat maakt Noord-Amerika nu zo speciaal? Bij Travel Plus zijn we ervan overtuigd dat de grote diversiteit aan verschillende culturen hier een belangrijke rol in speelt. En toch vormen alle inwoners samen een grote community met een zelfde droom: the American dream.

Wilt u graag de United States of America ontdekken? Dan is Travel Plus uw ideale reispartner. Samen stippelen we een reis uit waarin elke dag een avontuur is. Onze reisspecialisten die door eigen prospectie de beste plekjes kennen, zullen u enthousiast de beste tips meegeven. Een prachtig voorbeeld is New York, los van de welbekende Empire State building of het vrijheidsstandbeeld raden wij u aan om naar Broadway te gaan. Doe dit zeker ’s avonds want dan ziet u Times Square op z’n best. En als u een sportliefhebber bent is het zeker de moeite waard om een wedstrijd mee te pikken van de new York Knicks. U zal verbaasd zijn van de geweldige sfeer, mooie chearleaders en heerlijke Hotdogs. New York en Washington is een echte topcombinatie. Washington heeft naast The Washington monument, the Capitol building, the White House & Barack Obama nog zoveel meer te bieden. Of houdt u liever van een relaxte en gemoedelijke sfeer? Dan hebben we voor u een volledig uitgestippelde reis naar de West-coast, daar vindt u onder meer Californië. Beginnen doen we in San Francisco, en zo reist u via de prachtige nationale parken zoals Yosemite & Death Valley naar het zuiden. Daar kan u nog even nagenieten aan de stranden van Los Angeles met een lekkere cocktail onder de stralende zon in Malibu of venice beach als absolute aanrader.

Hebt u al ooit gehoord van de Toad river Valley in Canada? De vallei is de ideale plek om volledig tot rust te komen en te genieten van de puurheid van de natuur. Gidsen nemen u mee naar de mooiste meren die doorheen de jaren zijn ontstaan. En als fervent wintersporter kan u klimmen of skiën op de bergen van Whistler. Oogverblindend mooie pistes omringd door oerbossen met de perfecte ski-& snowboard faciliteiten. Canada valt op haar beurt perfect te combineren met Alaska. Hier moet u zijn voor enorme gletsjers en reusachtige ijsberen. De perfecte manier om Alaska te ontdekken is via een rit op een sneeuwscooter of met een hondenslee. Avontuurlijk zijn is wel een must want de Orka’s komen graag eens een kijkje nemen.

Verder heeft Noord-Amerika nog tal van pracht en praal aan te bieden zoals Hawaii. Een droombestemming die iedereen wel op zijn bucket list heeft staan. Hawaii is vooral bekend om de relaxte sfeer, romantische zonsondergang, prachtige oceaan & mooie vulkanen. Leren surfen, duiken of snorkelen? Dan is Hawaii the place to be!

Canada – Verenigde Staten