Indische Oceaan

Het continent “de Indische Oceaan” is een archipel ten oosten van Midden-Afrika & naar onze mening één van de mooiste plekjes op aarde. Bestaande uit parels van eilanden met een dichte tropische vegetatie dat fel contrasteert met de vele witte en goudgele stranden. Travel Plus biedt u een unieke reiservaring aan, namelijk Island Hopping. Zo kan u met uw beperkte tijd de allermooiste plekjes gelegen in de Indische oceaan zien. Door lokale vluchtjes of boottochten kan u de verschillende eilanden bereiken. Wij werken samen met u de perfecte combinatie uit!

Om te beginnen raden wij u de Seychellen aan. In de Seychellen vindt u de allermooiste stranden ter wereld. Ze worden overspoeld door helderblauw water en bewoond door massa’s kokospalmen. Een reis naar de Seychellen is de perfecte huwelijksreis of een reis waar u volledig tot rust komt in een van de vele spa resorts in het midden van de natuur.

In Mauritius moet u zijn als u houdt van echte luxueuze strandvakanties. De vriendelijke bevolking, heerlijke kruidengeuren, exotische vogels, uitgedoofde vulkanen en kilometers lange zandstranden staan u op te wachten zodra u uit het vliegtuig stapt. In Mauritius vindt u prachtige hotels die voorzien zijn van leuke faciliteiten zoals golfterreinen, zeilboten en gezellige strandbars. Zodra uw reis geboekt is kan u alvast beginnen wegdromen van het prachtige eiland

Het eiland bij uitstek voor een actieve natuurvakantie is Reunion. Hier kan u zich verwachten aan torenhoge vulkanen, een uitbundige plantengroei en 1000 kilometer lange bewegwijzerde wandelpaden. Voor een optimaal comfort raden we u de hotels aan die zich aan de kust van het eiland bevinden. Hier kan u na lange wandel-& trektochten heerlijk uitrusten.

Madagaskar – Mauritius – Reunion – Rodrigues – Seychellen