Europa

In ons eigen continent, Europa, valt enorm veel te ontdekken. Een klein continent op aarde dat misschein wel meer te bieden heeft dan u denkt. Wat Europa zo speciaal maakt is dat er voor ieder wat wils is. Houdt u van cultuur? Dan is Italië zonder twijfel de perfecte bestemming. De hoofdstad van Italië , Rome, straalt een en al geschiedenis uit. En u kan alvast uw vakantie veilig stellen door een muntje in de Trevi fontein te gooien. Geluk verzekerd!

Misschien is kunst & gezelligheid meer iets voor u? Dan kan u zonder twijfel terecht in ons buurland, Frankrijk. Als echte kunstliefhebber kan u de Mona Lisa of Da vinci bekijken in het Louvre. Maar u kan er ook heerlijk genieten middenin prachtige lavendelvelden of onder de stralende zon van de Provence. Ook Spanje staat bekend voor de gezellige en aangename sfeer. Enkele Spaanse toppers zijn bijvoorbeeld Andalusië, Barcelona, Sevilla of Madrid. Neem zeker uw dansbenen mee voor de passionele flamenco’s en pittige tango’s!

We zouden Travel Plus niet zijn als we geen unieke bestemmingen konden aanbieden. Plaatsen die bijna niemand kent maar enthousiasme opwekken bij ieder die ze bezoekt. Zo raden wij u onder meer Kotor aan. Dit is een oude stad gelegen in een baai te Montenegro dat omringd wordt door een stadsmuur. De goedbewaarde stad die gebouwd is door de Nemanjic dynastie is een van de meest diepgelegen baaien van de Adriatische zee. Ook de Plitvice meren in Kroatië zijn de moeite waard om te bezoeken. Hier kan u een douche nemen onder een van de watervallen of gezellig kayakken doorheen de meren. Maar ook in het uiterste noorden van Europa is het een en al avontuur. Zo kan u in Lapland kijken naar het noorderlicht, wandelen in oerbossen of zeilen in oogverblindend mooie fjorden.

Europa biedt ook parels van stranden aan, hier zijn de Azoren van Portugal, witte stranden van Corsica of de Balearen absolute must-sees. Indien u graag golf speelt raden wij u Schotland en Ierland aan. Hier vindt u zonder twijfel de mooiste golfcourses op aarde en we nemen u mee back to the roots van het golf waar u na 18 holes heerlijk kan uitrusten met de lekkerste whiskey.

Maar de meest onderschatte reis is naar onze mening de combinatie van Groenland en Ijsland. Prachtige zeiltochten langs de ijskappen, tot rust komen in unieke landschappen of walvissen spotten naast de gletsjers, dat zijn de dingen die u mag verwachten van een Travel Plus reis naar Groenland & IJsland.

België – Bulgarije – Cyprus – Denemarken – Duitsland – Estland – Finland – Frankrijk – Griekenland – Groenland – Hongarije – Ierland – Ijsland – Italië – Kroatië – Letland – Litouwen – Luxemburg – Malta – Nederland – Oostenrijk – Polen – Portugal – Roemenië – Slovenië – Slowakije – Spanje – Tsjechië – Verenigd Koninkrijk – Zweden