Azië

Azië is een enorm boeiend en interessant continent. Het is als het ware een feest voor uw zintuigen. Daarnaast is Azië ook een erg budgetvriendelijk continent. Azië is een spirituele plek en heeft landschappen dat u betovert. Naast magnifieke tempels, met sneeuw bedekte bergen en de machtige Mekong rivier vindt u er ook wilde dieren in de jungle.

Het bekendste Aziatische land bij uitstek is China. In China zijn er een aantal dingen die u zeker moet zien. We beginnen bij de Chinese muur. Op de Chinese muur kan u een wandeling maken omgeven door prachtige natuur. Ook kan u de grote Boeddha van Hong Kong groeten, ’s avonds kan u in Hong Kong dan ook de skyline bewonderen. In China vindt u ook prachtige tempels en paleizen met als pronkstuk “de tempel van de hemel” in Beijing.

Een minder bekend land in Azië is Myanmar. Het voormalige Birma dat in teken staat van het boeddhisme is een fascinerend land dat bestaat uit een indrukwekkend en gevarieerd landschap. Er zijn praktisch geen westerse invloeden te vinden waardoor u echt in traditioneel Azië terecht komt. Het hoogtepunt van Myanmar is Bagan, een gebied van tientale vierkante kilometers dat bestaat uit duizenden tempels,en paleizen. Een andere fraaie bezienswaardigheid is de de gouden rots, Pagode. De sprookjesachtige landschappen en vriendelijke mensen bezorgen u zonder twijfel kippenvel.

Wilt u uw Aziatische reis heerlijk afsluiten of eens uitrusten op een prachtige plek? Kies dan voor de malediven. Op deze eilandengroep dat bestaat uit meer dan 1000 elanden beleeft u de meest luxueuze vakantie. De malediven is een echte aanrader voor koppels. Door de prachtige onderwaterwereld en romantische stranden vormt de malediven de ideale honey moon locatie. De heerlijke zeebries zorgt ervoor dat de tropische tempraturen aangenaam aanvoelen. Op de Malediven moet u enkel relaxen en genieten.

China – Filipijnen – India – Indonesië – Japan – Malediven – Maleisië – Myanmar – Sri Lanka – Taiwan – Thailand – Vietnam – Zuid-Korea