Zakenreizen

Wij vullen het volledige plaatje in

Tal van internationaal opererende bedrijven uit binnen- en buitenland vertrouwen het totaalpakket van hun zakenreizen toe aan Travel plus. Wereldwijd werken we voor talrijke bedrijven.

 

Onze snelle en klantgerichte service in combinatie met de scherpste prijzen, vormen de fundamenten onder dit succes. Bedrijven met wie we een raamcontract afsluiten, mogen rekenen op vaste contractprijzen. Elke zakelijke klant heeft zijn eigen ‘dedicated’ reisspecialisten.

 

Uiteindelijk ontvangt u voor elke zakenreis één heldere totaalfactuur waardoor we transparantie en een efficiënt beheer verzekeren van uw reis- en verblijfsbudget. Wij komen regelmatig bij u langs met een heldere analyse van de afgelopen periode. Op uw vraag verwerken wij alle gegevens in grafieken en rapporten.

 

Daaraan koppelen we mogelijke voorstellen voor besparingen, kwaliteitsverbeteringen of andere bijsturingen van uw travel policy. Als extraatje geven we er u graag nog een originele tip bij voor een leuk restaurantje of een verrassend avondje uit.